Protagon 25 Cabin

Introductie van de Protagon 25, een opmerkelijke evolutie van de Protagon Yachts-serie die de essentie van prestaties, veelzijdigheid en comfort naar nog grotere hoogten tilt

Met een verlengde lengte van 8 meter en een bredere breedte van 2,50 meter biedt de Protagon 25 een luxueuze en uitgebreide vaarervaring die geschikt is voor zowel avonturiers als gezinnen die op zoek zijn naar ongeëvenaarde vrije tijd.

Lengte 8,00 m
Breedte 7,45 m
Gewicht 1400 kg
Brandstof capaciteit 250 liters
Drinkwater 55 liters
Buitenboordmotoren 150 -300 PK XL
Passagiers 9
CE c

De Protagon 25 duikt in het hart van innovatie en beschikt over een uitzonderlijk rompontwerp dat de kern vormt van zijn uitstekende prestaties. Met een deadrise van 21 graden, gekoppeld aan dubbele treden en een golfdoordringende boeg, glijdt deze boot moeiteloos door water en levert een ongelooflijk soepele en stabiele rit, zelfs te midden van uitdagende zeeomstandigheden. Met de mogelijkheid om het vermogen van maximaal 300 pk te benutten, zorgt de Protagon 25 voor een spannende en betrouwbare reis, die zowel watersportliefhebbers als adrenalinezoekers boeit.

De Protagon 25 verrijkt het vaaravontuur en introduceert een uitgebreid en intelligent ontworpen dek dat elke centimeter beschikbare ruimte optimaliseert. Een hoogtepunt van dit model is de royale console met daarin een ruim toilet voorzien van een wastafel, waardoor optimaal gemak en privacy wordt gegarandeerd terwijl u op zee bent. De doordachte lay-out van de console combineert functionaliteit en luxe naadloos en zorgt voor een ervaring aan boord die de verwachtingen overtreft.

Wetbar met gootsteen
Bestuurders- en bijrijdersstoelen
Brandstoftanksysteem 250 LT
Hydraulisch stuurinrichtingssysteem
Volledige set kussens
Opklapbare achterbankleuning
Achterplatforms met zwemtrap
Console voorstoel
Douchesysteem op dek
Volledige set INOX-rails 316 L
Dekverlichting (6)
Achtertafel en zonnebedverlenging
Schuimdek in ankerlocker & voetensteun
Zwart geschilderde INOX-rails
Automatische lenspomp
Elektrische installatie
1/2/Beide accu-keuzeschakelaar
Luxe schakelpaneel
USB-uitgang
Dashboard, stoelen en natbar locker in zwart
Standaardkleur wit
Bimini Inox Black
T-Top Aluminum Black
Sun Tent with 4 Poles
Electrical Toilet System with Sewage Tank, Sink and Shower in Console
Electric Refrigerator Vitrifrigo®
Electric Anchor Winch*
Fusion Radio with 4 Speakers
Gas Stove System
Waterski Frame
Underwater Lights (2)
Foam Deck
Parking Cover
Console & Wet Bar Cover
Bow Sunbed Extension
Total Silver Grey Edition

Ontdek het toppunt van verwennerij aan boord met de natte bar van de Protagon 25, die de keuze biedt uit een elektrische koelkast, een gootsteen voor culinair gemak, en de optie tussen een koelbox en een gasfornuis voor gegarandeerde hoogstandjes.

Bovendien nodigt de Protagon 25 u uit om te genieten van de enorme zonnebank achterin, een oase van ontspanning en comfort die zich uitstrekt over het dek. Deze luxe zonnebank biedt volop ruimte om te ontspannen, te genieten van de zon en te genieten van momenten van rust op het water. Of u nu geniet van het zonlicht of sterrenkijkt onder de nachtelijke hemel, de zonnebank op het achterdek is ontworpen om een ​​verkwikkende ontsnapping te bieden die u in pure luxe met de elementen verbindt.