Protagon 20

Introducing the Protagon 20, een revolutionair nieuw bootmodel dat de grenzen van prestaties, veelzijdigheid en comfort herdefinieert.

In zijn kern gaat PROTAGON over het doorbreken van middelmatigheid. Het is hard werken, hard spelen – en stralen. Accepteer alleen het beste, geniet van pure schoonheid en omarm volledige vrijheid. Neem gewoon het roer in handen en vaar weg naar de horizon – op de meest onderscheidende manier.

Lengte 5,95 m
Breedte 2,90 m
Gewicht 850 kg
Brandstof capaciteit 140 liters
Drinkwater 55 liters
Buitenboordmotoren 100 -200 PK XL
Passagiers 9
CE c

Het hart van de Protagon 20 wordt gevormd door zijn uitzonderlijke rompontwerp. Met een V-vorm van 24 graden, twee treden en een boeg die door de golven snijdt, glijdt deze boot moeiteloos door het water, wat zorgt voor een soepele en stabiele rit, zelfs bij uitdagende zeeomstandigheden. Met een vermogen tot 200 pk vertoont de Protagon 20 een uitstekende snelheid en betrouwbaarheid, waardoor het een opwindende keuze is voor watersportliefhebbers en avonturiers die op zoek zijn naar een adrenaline-gevulde ervaring.

Het dek van de Protagon 20 is doordacht ontworpen om elke centimeter ruimte te maximaliseren. De indeling biedt voldoende ruimte voor passagiers om vrij te bewegen, wat zorgt voor comfort en gemak. Het achterschip kan worden aangepast aan individuele voorkeuren, van een ontwerp met vrije toegang tot een L-vormige of U-vormige bankopstelling, waardoor verschillende zitopstellingen en sociale interacties mogelijk zijn. Bovendien biedt de boot ruimte voor royaal zonnebaden zowel op het voorschip als op het achterschip, waardoor families en vrienden van de zon kunnen genieten en ontspannen momenten op het water kunnen beleven.

Brandstoftanksysteem 140 LTT
Hydraulisch stuurinrichtingssysteem
Boegkussen
Achterkussen
Staande stoel
Console voorstoel
Schuimdek in ankerlocker & voetensteun
Inox Rails 316 L
Zwemtrap Inox 316 L
Luxe dashboard
Elektrische bedrading installatie
Navigatielichten
USB-uitgang
Standaard kleur wit
Draaibare emmerzittingen met bolstef
Totaal lichtgrijze uitvoering
Bimini Inox
Bimini Inox zwart
T-top aluminium zwart
Zonnetent met 4 palen
L-vormige bankopstelling met kussens
U-vormige bankopstelling met kussens
Aft tafel – zonnebedverlenging
Boegzonnedbedverlenging
Douchesysteem 55 LT met wasbak
Elektrische ankerlier
Radio – Bluetooth – 2 maritieme luidsprekers
Dekverlichtingen (6)
Waterski frame
Waterski frame zwart
Zwart geschilderde Inox rails
Zijkant grafieken
Schuimdek
Parking cover
Console en staand hoesje
MTK Monster Tower
Onderwaterlichten

Het gebruik van de indeling van de Protagon 20 biedt de perfecte setting voor een gezin om samen te socialiseren en te genieten van een heerlijke lunch op het water. Met deze configuratie vormt de zitopstelling een knusse en uitnodigende ruimte in het achterschip van de boot, waardoor een comfortabele en inclusieve sfeer ontstaat voor iedereen aan boord.

Om de vaarervaring verder te verbeteren, wordt de Protagon 20 aangeboden met een breed scala aan accessoires. Van premium audiosystemen en geïntegreerde GPS-navigatie tot opslag voor watersportuitrusting, elk accessoire is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de diverse behoeften en wensen van watersportliefhebbers. Met oog voor detail en een focus op het bieden van de ultieme familieboot, zet de Protagon 20 een nieuwe standaard op het gebied van prestaties, functionaliteit en plezier op het water.